Zo’n kleine erbij heeft veel invloed op je leven. De eerste weken vliegen voorbij, het echte kleine is er snel af. Tijdens deze kraamreportage leg ik alle momenten van jullie nieuwe leven vast. Gewoon zoals het is, jullie hoeven weinig te poseren, jezelf zijn is het belangrijkste. Denk aan momenten zoals het voeden, verschonen, maar ook het knuffelen.

Hou je niet zo van het geposeerde, dan is de kraamreportage misschien iets voor jou. Deze reportage vindt plaats bij jullie thuis, zo kan de baby in zijn vertrouwde omgeving blijven en kan het ritme worden vastgehouden. Ik ben aanwezig tijdens de normale bezigheden en jullie en de baby hoeven niet te poseren, jullie hoeven niets bijzonders te doen. Af en toe zal ik jullie sturen, maar juist het ‘echte’ leven zoals het op dat moment is, daar gaat het om. De sfeer, de kleine momenten, die van grote betekenis zijn. Zoals bijvoorbeeld momenten samen op de bank, de baby in zijn bedje of tijdens een voeding.

Deze reportage plan ik graag in de eerste drie maanden na de geboorte. Vind je het zelf leuker om foto’s te hebben als de baby al wat ouder is? Ook dat is in overleg mogelijk!

Kraamreportage     € 130
– 1 uur fotografie bij jullie thuis
– Keuze uit 10 foto’s door middel van een online galerij. Meer foto’s kunnen worden bijgekocht voor €10 per stuk.
– Reiskosten tot 15 km, daarna wordt €0,20 per kilometer berekend

Wil je een kraamreportage boeken, meer informatie, of iemand een cadeaubon geven? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Lees hier de Algemene Voorwaarden.