Geboortefotografie, wat mij betreft de meest pure en intieme manier van fotograferen. De liefde tussen beide ouders, het eerste huiltje, het doorknippen van de navelstreng, de meet- en weegmomenten; tijdens deze reportage leg ik alle emoties van de geboorte van jullie kindje vast. Ik vind het een enorme eer om bij deze gebeurtenis aanwezig te mogen zijn.

Een geboortefotograaf bij de geboorte van je kind, misschien niet het eerste waar je aan denkt als je zwanger bent. Toch kan dit een toegevoegde waarde zijn; het foto’s maken uit handen geven, geeft veel meer rust bij een bevalling. Ouders verkeren vaak in een roes en het nog eens terug kunnen kijken naar de foto’s kan helpen om de bevalling te verwerken. 

Tijdens de zwangerschap spreken we af voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jullie wensen en ik leg uit hoe ik te werk ga. Natuurlijk laat ik ook foto's van eerdere bevallingen zien. Ik vind het heel belangrijk dat er ook persoonlijk een klik is tussen ons, want jullie delen een van de belangrijkste momenten uit jullie leven met mij! 

Als jullie er uiteindelijk voor kiezen mij te boeken, ben ik vanaf week 38 (tenzij je zwanger bent van een tweeling, of redenen hebt voor vroeggeboorte) 24 uur per dag bereikbaar. Vanaf het moment dat de bevalling begint, houden jullie mij op de hoogte. Op het moment dat de bevalling daadwerkelijk goed op gang is, kom ik jullie kant op. Of dit nou thuis is, of in het ziekenhuis, maakt niet uit. Ik zal er alles aan doen om ‘onzichtbaar’ te zijn. De ervaring leert dat ouders vaak niet eens merken dat ik er ben, wat voor mij juist een compliment is! 

Als jullie kindje eenmaal geboren is, blijf ik nog twee uur om ook de momenten na de geboorte vast te leggen. De meet en weeg momenten, het aankleden, de eerste keer bij papa op de arm, eventueel broertjes en/of zusjes die komen kijken; na de bevalling blijf ik graag om ook deze momenten te vangen.

Geboortereportage €1195,-
24 uur per dag bereikbaar vanaf week 38.

Tot 2 uur na geboorte aanwezig.
Reiskosten tot 10 km. Daarna €0,25 per kilometer.