Het kleine van een nieuw wondertje gaat snel weer voorbij. Daarom is dit het moment om deze lieve, schattige details vast te laten leggen. Tijdens een gestylde newbornshoot fotografeer ik de baby in verschillende poses en houdingen, uiteraard met respect voor de kleine.

Met mijn mobiele studio kom ik bij jullie thuis foto’s maken, de vertrouwde omgeving zorgt voor ontspannen foto’s. Geen geregel voor jullie en ook het ritme van de baby kan vastgehouden worden. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor een knuffel of een schone luier. Ik neem uitgebreid de tijd voor een newbornshoot, op deze manier is er alle tijd om rustig foto’s te maken en tussendoor even een pauze in te lassen.

Ik neem allerlei accessoires mee, denk aan bijvoorbeeld dekentjes en wraps. Met alle zorg leg ik de baby in deze setting en fotografeer de baby al slapend. Ook de details, zoals de handjes en voetjes komen aan bod.

Een newbornshoot plan ik het liefst in de eerste twee weken na de geboorte. De baby is dan nog klein genoeg om hem in foetushouding te fotograferen. Ook slaapt de baby dan nog diep, waardoor het fotograferen makkelijker gaat. Ik raad jullie dan ook aan om al tijdens je zwangerschap contact met mij op te nemen. Op deze manier kan ik rekening houden met jullie uitgerekende datum en kunnen we, als je bevallen bent, zo snel mogelijk een datum prikken.

Newbornshoot €175,-
2,5 uur fotografie bij jou thuis.

10 foto's in hoge kwaliteit.
(meer foto's kunnen worden bijgekocht voor €10,- per stuk)
Reiskosten tot 15 km. Daarna €0,20 per kilometer.