Wat zijn ze toch maar kort zo klein. De eerste weken als jullie nieuwe gezin zijn speciaal. Daarom is dit het moment om deze speciale sfeer vast te leggen. Tijdens de newbornshoot fotografeer ik de liefde tussen jullie en jullie baby.

Een newbornshoot vindt bij jullie thuis plaats. Een fijne, vertrouwde omgeving, voor zowel de baby als jullie zelf. Deze vertrouwde omgeving zorgt voor ontspannen en spontane foto's. Hierbij maak ik alleen gebruik van daglicht, dus ik maak bijvoorbeeld foto's voor een groot raam. Foto's in de slaapkamer of de babykamer zorgen voor extra sfeer. 

Als geen ander weet ik dat je geduldig moet zijn met baby's, daarom plan ik ruim de tijd in voor deze shoot. Het ritme van jullie baby kan vastgehouden worden en tussendoor is er tijd voor een voeding of een schone luier. Het enige wat jullie tijdens deze shoot moeten doen is genieten! Lekker veel knuffelen en kusjes geven dus!

Deze newbornshoot plan ik het liefst in de eerste twee weken na de geboorte. Je baby slaapt dan vaak nog lekker diep, waardoor je heerlijke rustige foto's krijgt. Ik raad jullie dan ook aan om al tijdens je zwangerschap contact met mij op te nemen. We plannen de newbornshoot tijdens je zwangerschap en kijken na de geboorte of dit nog steeds haalbaar is.

Newbornshoot €200,-
Fotografie bij jou thuis.

15 foto's in hoge kwaliteit.
(meer foto's kunnen worden bijgekocht voor €10,- per stuk)
Reiskosten tot 10 km. Daarna €0,25
per kilometer.