Wat leuk dat je zwanger bent! Het is zo’n groot wonder, dat wil je toch vastgelegd hebben? Een klein babytje dat groeit in de buik, deze periode zal je niet snel vergeten. Om altijd nog terug te kunnen gaan naar deze mooie tijd, is het hebben van foto’s heel waardevol.

Bij een zwangerschapsreportage zijn er veel opties, het fotograferen kan tijdens een wandeling in het bos, op een industriële locatie of gewoon lekker thuis. Samen met je partner, andere kinderen of alleen, je bent vrij hierin te kiezen. Liever niet met je blote buik op de foto? Of juist wel? Samen bespreken we de mogelijkheden, zodat de foto’s uiteindelijk aansluiten bij jouw wensen. Het belangrijkste is dat je ontspannen bent en geniet van het moment, want dit zie je terug op de foto’s.

Wil je iets speciaals? Kies dan kosteloos een mooie zwangerschapsjurk uit mijn collectie uit. Dit geeft de shoot net wat extra’s. 

Wat is nou het goede moment voor een zwangerschapsreportage? Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt en nog niet helemaal aan het eind van je zwangerschap zit. Ik adviseer om tussen de 32-37 weken af te spreken, vaak is de buik dan al mooi rond.

Voordat we samen op pad gaan, bespreken we de mogelijkheden en de wensen. Ik geef advies over bijvoorbeeld locaties en kleding. Tijdens de shoot zal ik vooral veel ‘tussendoor’ schieten, op deze manier krijgen jullie ontspannen en spontane foto’s, zonder het idee te hebben dat jullie aan het poseren zijn.

Overweeg je ook een newbornshoot of kraamreportage bij mij te doen? Neem dan even contact met mij op, dan heb ik een mooie combi deal voor je!

Zwangerschapsreportage €130
– 1 uur fotografie op een door jullie gekozen locatie
– Keuze uit verschillende zwangerschapsjurken

– Keuze uit 10 foto’s door middel van een online galerij. Meer foto’s kunnen worden bijgekocht voor €10 per stuk.
– Reiskosten tot 15 km, daarna wordt €0,20 per kilometer berekend

Wil je een zwangerschapsreportage boeken, meer informatie, of iemand een cadeaubon geven? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Lees hier de Algemene Voorwaarden.