Zwanger zijn is een wonder. Een bijzondere tijd, soms zwaar, maar over het algemeen overheerst geluk. Het kleine wondertje dat groeit in de buik, deze periode zal je niet snel vergeten. Om altijd nog terug te kunnen gaan naar deze mooie tijd, is het hebben van foto’s heel waardevol.

Bij een zwangerschapsreportage zijn er veel opties, het fotograferen kan tijdens een wandeling in het bos, op een industriële locatie of gewoon lekker thuis. Samen met je partner, andere kinderen of alleen, je bent vrij hierin te kiezen. Liever niet met je blote buik op de foto? Of juist wel? Samen bespreken we de mogelijkheden, zodat de foto’s uiteindelijk aansluiten bij jouw wensen. Het belangrijkste is dat je ontspannen bent en geniet van het moment, want dit zie je terug op de foto’s.

Wat is nou het goede moment voor een zwangerschapsreportage? Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt en nog niet helemaal aan het eind van je zwangerschap zit. Ik adviseer om tussen de 32-37 weken af te spreken, vaak is de buik dan al mooi rond.

Voordat we samen op pad gaan, bespreken we de mogelijkheden en de wensen. Ik geef advies over bijvoorbeeld locaties en kleding. Tijdens de shoot zal ik vooral veel ‘tussendoor’ schieten, op deze manier krijgen jullie ontspannen en spontane foto’s, zonder het idee te hebben dat jullie aan het poseren zijn.

Zwangerschapsreportage €100
– Fotografie op een door jullie gekozen locatie
– 10 tot 15 foto’s digitaal afgeleverd via We Transfer
– Reiskosten tot 15 km

Wil je meer informatie of wil je een zwangerschapsreportage boeken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Wil je een zwangerschapsreportage aan iemand cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon in ieder gewenst bedrag via het contactformulier.