Wat leuk dat je zwanger bent, gefeliciteerd! Een klein wondertje dat groeit in je buik, ontzettend bijzonder! Laat je mooie bolle buik door mij fotograferen en je hebt een blijvende herinnering aan deze mooie tijd. 

Samen kiezen we een mooie locatie uit en dan gaan we lekker op pad. Om ontspannen foto's te krijgen, fotografeer ik veelal tussendoor tijdens een wandeling. Ik wil jullie het gevoel geven dat jullie niet poseren, op deze manier staan jullie ook echt op de foto zoals je bent. Natuurlijk zal ik jullie sturen waar nodig is en geef ik gedurende de shoot handige tips.

Voorafgaand aan de zwangerschapsshoot spreken we jullie wensen en mijn mogelijkheden door. Het kiezen van een locatie doen we samen, past een neutrale omgeving bij je? Dan kiezen we voor een bos of zandvlakte. Of hou je meer van een industriële plek? Ook dat is mogelijk! Daarnaast geef ik jullie kledingtips en kun je, als je dit leuk vindt, kiezen uit een van mijn zwangerschapsjurken.

De foto's worden het mooist als je al verder bent in de zwangerschap, dus vanaf week 32. Dan is de buik vaak al mooi rond en lopen we geen risico dat de shoot niet door kan gaan omdat je al bevallen bent. Om teleurstelling te voorkomen, raad ik jullie aan om vroeg in de zwangerschap al contact met mij op te nemen.

Zwangerschapsshoot €195,-
1 uur fotografie op een buitenlocatie met twee personen (kind(eren)? kies dan een gezinsshoot).

15 foto's in hoge kwaliteit.
(meer foto's kunnen worden bijgekocht voor €10,- per stuk)
Reiskosten tot 10 km. Daarna €0,25 per kilometer.