Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar diegene achter de camera.

Nou, dat ben ik dus; Celien. Ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn partner in Ulft (Achterhoek, Gelderland). Al mijn hele leven fotografeer ik graag. Overal zie ik wel een mooie foto in en ik vind het mooi om herinneringen vast te kunnen leggen door middel van fotografie. Ook privé kijk ik regelmatig foto's terug en ga ik even terug in de tijd. Om meer met deze passie te gaan doen, besloot ik de fotografie opleiding op de School voor Fotografie te volgen. Wat was het leuk om erachter te komen dat ik andere mensen ook blij kon maken met mijn foto's!

Waar ik een aantal jaar geleden allerlei soorten fotografie deed, ben ik mij de laatste jaren meer gaan specialiseren in alles rondom de baby en het jonge gezin. Het proces van de zwangerschap tot aan de geboorte blijf ik magisch vinden. Maar ook de veranderingen die er zijn als de baby geboren is, vind ik ontzettend bijzonder. Daarbij ben ik gewoon dol op baby's en kinderen! Dus de keuze om mij te specialiseren in zwangerschaps, geboorte en babyfotografie, was snel gemaakt. Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad.

Naast mijn fotografie werk ik op een kinderdagverblijf, op, je raadt het al, de babygroep. Een fijne afwisseling en goed te combineren met het foto's maken. Door mijn jarenlange ervaring met baby's en kinderen ken ik de autonomie van de baby en weet ik tijdens een fotoshoot zorgvuldig om te gaan met baby's en kinderen. 
Doordat ik rustig en geduldig ben, neem ik alle tijd voor jullie fotoreportage en maken we er samen wat moois van.

Zo, genoeg over mij! Nu ben ik benieuwd naar jullie, verwachten jullie binnenkort een kindje of zijn jullie net papa en mama geworden? Ik ben heel benieuwd en kijk uit naar jullie reactie!

Liefs, Celien

Ulft - Achterhoek - Gelderland